Werkwijze en Tarieven

Oriënterend kennismakingsgesprek

Wanneer je geïnteresseerd bent in mijn diensten, kan je op verschillende manieren contact opnemen. Ik kan naar aanleiding van je vragen, je verder informeren. En kunnen een (vrijblijvend en oriënterend) kennismakingsgesprek inplannen. We gaan samen kijken of ik jou kan bieden wat je zoekt. En kan dan aan de hand van je wensen een offerte voor je maken.

Van daaruit gaan we beslissen of en hoe we samen verder gaan.

Methode, plan van aanpak

Ik werk niet vanuit een vaste aanpak. Wel vanuit een vaste overtuiging. Het gaat namelijk altijd om maatwerk. Ik speel in op de informatie en vragen die ik krijg, ik stem af en sluit aan.

En help/ondersteun je op een manier die bij je past (eclectische methode). Ik heb meerdere opleidingen/trainingen enz. gevolgd om vanuit mijn opgedane kennis en ervaring maatwerk te leveren dat is toegespitst op jouw vraag.

Opdracht en/of vervolg(traject)  

Als we besluiten samen verder te gaan, maak ik een contract/overeenkomst. En is de samenwerking een feit. Dit alles om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en tegemoet te komen aan jouw wensen.

Vragen of kennismaken? Neem contact met me op, drink een kop koffie/thee met me en ik informeer je graag vrijblijvend over mijn bedrijf en de mogelijkheden.