Even voorstellen

Bijna altijd een opgewekt humeur en positief in het leven. Een echte optimist. Dat ben ik.

Roelie van Guldener 59 jaar, getrouwd en moeder van 2 volwassen zonen. En sinds kort trotse oma van een kleindochter. In de loop der jaren leer ik mijzelf steeds beter kennen. Ook vind ik steeds meer rust en berusting. Ik heb de nodige dingen op mijn pad gehad waarvan ik heb mogen genieten of heb mogen leren. En nog steeds is het leven een uitdaging. Ook ben ik al jaren ervaringsdeskundige Mantelzorg. En heb voor een aantal verschillende personen al meerdere jaren mantelzorgtaken. Het loopt als een rode draad door mijn leven. Het is ook terug te vinden in mijn opleidingsrichtingen en diensten.

Verder krijg ik er energie van als ik jou mag helpen, kan ondersteunen of kan bijdragen aan jouw geluk. Ik deel graag kennis, ervaringen enz. op een open en eerlijke manier. Ik coach, regel en organiseer, en via lezingen en storytelling deel ik mijn eigen verhaal, kennis en inzichten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ook kwetsbaarheid delen en tonen, krachtig is. Wanneer jij je opent voor een ander, komt er vanzelf een gesprek, van hart tot hart. En dat zal je zeker verder helpen. Want delen is helen!

Mijn verschillende diensten, kan je vinden op de verschillende pagina’s.

Heb je vragen? Bel of mail me. Of vul het contactformulier in. Ik reageer dan z.s.m.  

 

Ook ben ik op verschillende social media te vinden. Volg jij mij al?

Opleidingen en ervaring

 

Casemanger Mantelzorg CMMZ

Een Post HBO opleiding met een sterk praktijkgerichte aanpak.

Tijdens de opleiding komen naast vertrouwde thema’s zoals geven van individuele begeleiding door o.a. het voeren van motiverende gesprekken, coördinatie en afstemming met het veld en begeleiding van het (zorg)systeem (familiezorg) ook nieuwe thema’s aan de orde waaronder coaching, balans en omgaan met risicogroepen. Er wordt doorlopend gewerkt aan de beroepshouding en het portfolio. Je rondt de opleiding af met een tussentoets halverwege de opleiding, het portfolio en een eindgesprek/diplomering.

 

Life-/Gezins Coaching-Counseling – Academie voor counselling en coaching.

Basisopleiding en specialisatie (HBO tweejarig)

Een opleiding met praktijkdagen. Een verplicht aantal uren coachen. Coachingsuren maken en zelf met een coach praten. Met je supervisor kritisch kijken naar je werkwijze. Verplicht met je studiegroep een groot aantal intervisie uren maken. Verder een viertal verplicht te lezen en leren vakliteratuur/boeken. Dan je theorie goed tussen je oren zien te krijgen en daarin examen doet (incl. de vakliteratuur). En dan als verplichte afsluiter en als onderdeel voor het verkrijgen van je diploma, moet je twee scripties schrijven. Eén over je persoonlijke ontwikkeling binnen je studieja(a)ren en één over je praktijkervaring die je gedurende de leerperiode hebt opgedaan aan de hand van concrete voorbeelden/bewijzen die je vergaard aan de hand van verklaringen van coach, supervisor, medestudenten, coachee en ander betrokkenen. Al met al een pittige maar zeer uitgebreide opleiding.

Mindfulness Based Cognitive Therapy – MBCT-CIVAS (HBO)

Praktische praktijkgerichte psychologie Bongers & Partner (HBO)

Korte opleidingen en trainingen: Gesprekstechnieken, zelfmanagement, PR en communicatie, spreken in het openbaar, effectief beïnvloeden, vergadertechnieken, ondersteunend projectmanagement. Taal- en schrijfvaardigheidstraining en assertiviteitstraining, schrijven voor het web, klantgericht schrijven, webredactie, mentor opleiding voor het effectief begeleiden van leerlingen van het VMBO, mediation vaardigheden, Englisch grammar en junior projectleiding (HBO).

RET – Tanja van Essen (HBO)

ErVaringsProfiel (EVP) – Libereaux B.V.

Libereaux is een erkend aanbieder van EVC- en EVP trajecten. Zij zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap om deze trajecten uit te voeren. EN De volgende 5 competenties van mij zijn door Libereaux op HBO niveau herkend: – Coachen – Zelfstandigheid – Reflectievermogen – Initiatiefnemen – Plannen en organiseren