Blog

Online training ‘Even tijd voor MIJ’

13 maart 2021

Heb jij de laatste tijd vaak voor een ander klaar gestaan. Of zijn je eigen wensen en grenzen (wat vervaagd)? Dan is de training ‘Even tijd voor MIJ, van gewoonte naar verandering’ echt iets voor jou! In het najaar hoop ik weer live te starten maar online kan jij je voor deze training elk moment inschrijven.

Training:

Je gaat aan de hand van opdrachten en oefeningen je eigen gedachten en gevoelens onder de loep leggen. Je krijgt handige tips en trucs hoe je eenvoudig tijd voor jezelf kunt (leren) nemen! Door de inzichten die je gaat krijgen, leer je keuzes te maken die voor jou goed zijn. Méér tijd in te plannen om jouw rust te nemen, minder te piekeren, beter te ontspannen en te slapen. Beter te begrijpen wat je valkuilen zijn, je energiegevers en – vreters.

Wat krijg je:

– Een intake (formulier per mail bij aanmelding) waarin je jouw leerdoelen/wensen kwijt kunt (maatwerk).
– Facebook live sessie (om kennis te maken of op ieder ander gewenst moment). Meerdere gesprekken zijn in overleg mogelijk.
– 8 weken lang elke vrijdagochtend een les in jouw mailbox.
– Een besloten Facebookpagina waar je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en de oefeningen nog eens na kunt lezen (niet noodzakelijk of verplicht). Met inspiratiefilmpjes.
– Veel bruikbare tips, handvatten, weetjes en méér.
– Oefeningen (mindset, ontspanning enz.).
– Verhelderend(e) instructie filmpje(s).
– Handig naslagwerk, zelfstudiemateriaal, ontspanningsoefeningen en meer.
– Indien gewenst een persoonlijk coaching gesprek van een uur (1 op 1). Meerdere gesprekken zijn in overleg mogelijk.
– Tijdens de gehele trainingsperiode contact/begeleiding via mail of WhatsApp.

Omdat ik 29 juni jarig ben, en ik jou dit ook zo gun bied ik dit alles aan voor de feestprijs van €349,00 (excl. Btw, normale prijs €449,-). In het najaar zal ik deze training nogmaals aanbieden en reken ik weer de normale prijs. Gun jezelf dit kadootje en meld je daarom nu aan! Na aanmelding kun je op elk gewenst moment beginnen.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem contact met mij op via het contactformulier.

Roelie van Guldener

Casemanager Mantelzorg